Belysning – Självklart?

Tänker ni på belysningen någon gång? jag själv har aldrig gjort det och jag trodde inte att det kunde påverka en så mycket som det verkligen gör. Du själv påverkas, men ett rum kan bli ett helt annat rum med rätt belysning.

För ett år sedan var jag på ett kontorshotell och när jag packade för att gå hem så kände jag hur trött jag var, mina ögon var ansträngda och jag kände verkligen hur jag inte hade energi. Dagen efter var jag på ett annat kontor (pga möte) och trots att dagen var intensiv så kände jag mig full av energi, vilket jag tycket var konstigt.

Tillbaka till kontorshotellet, samma känsla infinner sig på slutet av dagen och då slog det mig, belysningen är kal, för lite lampor, helheten gällande belysningen känns inte bra.

Våg nr 3 slår till så vi jobbar hemma under hela denna tid, men nu när allt släppt så är jag tillbaka och de har tydligen tagit in en ljusarkitekt och WOW vilken skillnad, hela rummet känns annorlunda tack vare belysningen och den känslan av trötthet i slutet av dagen är som bortblåst.

Rätt arbetsplatsbelysning är verkligen A och O.