Det senaste i livet 

Oj vad tiden går, känns som det var ett tag sedan jag skrev nu. 

Jag har haft lite problem med huvudvärk och inte riktigt tagit tag i det ordentligt. Det beror med största sannolikhet på att jag behöver glasögon och det är egentligen bara upp till mig att boka en tid för det. En annan faktor skulle kunna vara att jag sitter i ganska kass belysning hela dagarna på jobbet. 

Jag fick nämligen den frågan av en kompis förra veckan som själv hade problem med huvudvärk av just den anledningen. Jag fick då tips om perfekt arbetsplatsbelysning från D-tec. Min kompis berättade att de investerade i ny arbetsplatsbelysning på hela företaget och feedbacken från både anställda och kunder har varit enormt positiv. Ansträngningen på ögonen blir mindre och man får tydligen lättare att koncentrera sig. 

Så första steget nu är att kolla upp synen och se om jag behöver glasögon men oavsett ska jag ta ett snack med chefen imorgon angående belysningen på jobbet för jag tror absolut att hon hade tyckt om den idén. Personerna på D-tec är ju proffs på att guida en igenom exakt vad man kan tänkas behöva för optimal belysning beroende på verksamhet.

Nog om detta! Nu vet ni iallafall varför jag har varit lite off. 

Ha det bra nu!