Fönstermarkiser är ett måste!

Hej igen! 

Idag är en bra dag. Jag har varit en sväng på stan där jag tog en kaffe med Karin på Da matteos uteservering. Det är ju så trevligt. Nu är det hämta barnen på skolan och sen bär det av hemåt. Jonas har lovat att laga middag ikväll vilket ska bli så skönt. Jag ska sätta mig vid bordet och dricka ett glas rött medans Jonas lagar mat. De är definitionen av lyx för mig.


På tal om något helt annat så funderar vi på att köpa fönstermarkiser. Vi har ju sådana stora fönster som går från golvet hela vägen upp. Man älskar ju ljusinsläppet det ger men ibland kan det bli lite för mycket sol. Förstår ni vad jag menar? Det kan faktiskt bli för mycket sol även i Sverige. 

Vi har iallafall kollat på rullgardiner från Sun Off och har precis skickat iväg en förfrågan angående en offert. Jag tänker att det kommer bli så bra på tex sommaren när man vill ha det lite svalare. Jag tänker att de ska va i en ljusare vit så dom släpper in ljus men ändå minimerar ljusinsläppet. 

Sun Off har ett stort utbud och jag tror verkligen ni kommer hitta det ni söker i gardinväg, de har gardiner med flera olika mönster om man gillar det eller om man bara vill ha lite diskreta så finns det med! 

Vi köpte våra mörkläggningsgardiner därifrån och vi är så nöjda. Vad tvekar ni på? Gå in och beställ eller iallafall kolla deras utbud. 

Nu ska jag fortsätta njuta av denna mysiga kväll. 

Hörs snart igen!