Grillkväll med grabbarna tillsammans med det självklara snusvalet

18e Juni, du minns säkert själv vilken sjuk sommardag det va. Solen sken ner på jorden och värmde upp hela landet till 30 grader varmt. Vi hade flyt denna gången att vi inte ännu hade fått något grillförbud, men vi misstänkte att det va påväg. Därför var vi tvungna att styra upp en rejäl grillkväll, bara vi grabbar. Vi skulle se till att grilla rejält med burgare, korvar, olika spett, allt man kan tänka sig.

Vi la säkert 1000 kr på att köpa olika kött som vi skulle grilla och säkert några hundralappar på riktigt feta såser att ha till maten. Men det va ju något som saknades, jag kunde bara inte komma på vad det va. Då sa Gerald till mig: Vi måste ju lasta upp med snus! 

Hur kunde jag glömma snus? Det är vad alla måste stoppa i sig efter en riktigt saftig måltid. Vad vore en fet burgare om jag inte kunna stoppa upp en snus i munnen efter? Tiden var knapp, inte ens 20 minuter tills dess att alla grabbarna skulle vara på plats för grillkvällen. Hur skulle jag hinna köpa all snus tills dess? 

“Oroa dig inte” sa Gerald. “Så fort som du nämnde grabbkväll så la jag in en beställning på 5 stockar från SnusMe”. Kvällen var räddad, han knäckte fram sina 5 stockar snus och smällde upp dem på bordet. Det fanns verkligen snus så det räckte till alla grabbar. Vilken sorts snus kan man tänka sig. Det finns ju bara ett självklart alternativ, General snus

Grillkvällen fortsatte och självklart åt vi upp varenda köttbit som fanns. Vi tog till och med slut på två av stockarna, bara vi grabbar! En sån här kväll blev sedan en tradition för oss att ha minst en gång i månaden när det va varmt i landet. Funderar du på grillkväll med dina grabbar? Glöm inte att köpa massor med General snus då!