Kakor till frukost är ett måste !

Varje gång jag skriver här på bloggen har jag köpt något nytt, senast var det en kikare för min ny gamla hobby fågelskådning. Och som den har gett mig fantastiska sommar mornar. Jag har under hela sommaren skapat mig en rutin där jag åker ut, slänger i fiskespöt och bara sitter med min kikare och mitt morgonkaffe. Men ni vet väl att man inte bara kan dricka kaffe utan något att äta på. Självklart tar jag med mig en macka till frukost.

Därför kommer ni nu få höra om mitt senaste inköp, eller det är inte en sak utan snarare 10 saker. Jag fick nämligen ett samtal från min kusins barn som bor i Norge. Vi ses väldigt sällan, men när vi var mindre var kusinen och jag väldigt goda vänner. Så jag blev väldigt glad att de tänkt på mig. Kanske var det enbart för de vet att jag inte kan säga nej.  Kusin barnet sålde nämligen prylar från Dugnaden. Det var allt från Toapapper till strumpor och andra engångsartiklar. Det var som en blixt från ovan för när jag denna morgonen gick upp och skulle åka på min morgonrutin hade jag INGA strumpor kvar. Alla hade gått sönder och självklart fanns det bara ett alternativ jag köpte 10 par strumpor så kusin barnet kunde tjäna pengar till sin förening inför kommande turneringar.