Min nya hobby.

Ni vet ju om att jag har väldigt många hobbies som jag nämnt tidigare i mina blogginlägg. Jag gillar att cyklas, snusa är en hobby och även fiske är en favorit. Men det som är nytt på hobby listan går faktiskt i hand i hand med fiske. När jag under en utav förra månadens fisketur satt och spana ut över den blanka sjön landade det en varelse på sjön. Varelsen var långt ut, men jag förstod ju att detta var en stor fågel som var på besök. Kanske gjorde den bara en mellanlandning i sjön för att sedan fortsätta sin färd mot andra breddgrader. 

Jag blev så pass nyfiken att jag var tvungen att införskaffa mig en kikare som jag köpte på Götaplatsens foto i Göteborg. Med kikaren och fiskespöt med i bilen åkte jag ut tidigt på morgonen en lördag för att få njuta av morgonsolen och en härlig dag. 

Som min vanliga rutin tillhör en äggmacka med kaviar och en fin kopp svart kaffe med lite lite socker i. När magen var mätt och belåten började jag att fiska och lät linan ligga i samtidigt som ännu en varelse landade ute på sjön. Jag såg att detta inte var samma fågel då denna var några storlekar mindre. Men wow vilken känsla och upplevelse att få se denna vackra fågel fridfullt tvätta sig i sjön.

Så nu är min nya hobby. Trumvirvel……. Fågelskådning. Japp, mer fåglar blir det här på bloggen framöver. Ha det bra så länge så hörs vi.