Tjo grabbar

Nu har jag verkligen fått resultat i träningen, helt sjukt vad glad man blir när man ser resultat på såhär kort tid, det ger mig sån motivation!

Jag har ökat totales ca 1.5 cm runt biceps samtidigt som min midja har smalnat ner rejält! Vi är verkligen på rätt spår nu och det kommer bli intressant att se vart man kommer kunna ta sig med denna kropp innan man ska upp på scenen om några veckor.

Ja det är väl ingen hemlighet att jag har testat en ny produkt som verkligen verkar bidra till detta resultat! Hittade den på sportkost.se och det är kreatin, använder det innan träningen för att få en prestationshöjande effekt och vissa dagar lägger jag det även i kvällsgröten för att det ska ge effekt över natten för muskeltillväxten. Kan varmt rekommendera dig att testa om du vill uppnå nya höjder i din träning.

Nu går vi ju in i fas 2 av den här tävlingssatsningen och det är dags att börja ta tag i poseringen. Mackan ska komma ner från Umeå och ge mig proffs hjälp hela nästa vecka. Jag tror att jag har hittat min låt som jag ska köra poseringen till, den är så jäkla mäktig så nu behöver vi bara sätta ihop ett riktigt najs poseringskoreografi. Jag tänker att jag ska be Malin spela in allt under tävlingsdagen så ni kan få se!

Herregud jag är så jäkla taggad, detta kommer bli bra hörrni! Men hallå, om någon av er också går i tävlingssatsning nu kan ni väl lämna en kommentar, vad är era bästa tips för att hitta motivationen just nu och har ni några hemliga knep för att maximera era pass?

Hit me up!