Våren är snart här och även mina fiskeglasögon

Yes, nu var det äntligen dags att göra sig av med sina gamla sportfiskeglasögon och införskaffa nya.

Jag var verkligen nöjd med mina gamla, men för ett tag sen så fick jag chansen att testa ett par solglasögon som var från ett märke som heter Leech. 

Jag var och fiskade i stan, så kallat streetfishing. kommer inte avslöja vart jag stod, men jag var iallafall i stan, det var en bra dag för jag var uppe på min 7 abborre, när en annan kille ställer sig ett par meter ifrån och fiskar. Han frågade hur det gick och vad jag hade fått upp och jag berättade att jag precis släptt ner en abborre på 600g. Snacket gick och jag frågade varför han hade på sig solglasögonen nu när solen gått ner och ljuset var behagligt.

Det var då han berättade om dessa leech solglasögon och jag fick chans att testa dom. Jävlar vilken skillnad. Dels blev det “ljusare” och man kunde se fiskarna i vattnet på ett annat sätt, den liksom ökade kontrasterna så pass mycket att du kunder urskilja vad som var vad i vattnet.

Efter den dagen så ville jag ha sådana, helt plötsligt var mina inte så bra och häftiga. Samtidigt ville jag inte införskaffa nya då mina var fullt dugliga. Men nu, ett par månader senare så råkade jag sätta mig på dom och fan vad jag INTE blev sur, tvärtom, jag blev glad för nu hade jag verkligen en rimlig anledning till att köpa nya fiskeglasögon, vilket jag också gjort.

Nu måste jag sluta kolla brevlådan stup i kvarten innan grannarna undrar vafan det är för fel på mig.